Σελίδες

Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΛΛΑ ΕΥΓΕΝΙΑ












10 σχόλια:

  1. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟ ΣΔΟΕ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΕ 20 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗ ΜΑΛΕΣΙΝΑ ΘΕΟΛΟΓΟ ΑΤΑΛΑΝΤΗ.

    ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟ ΣΔΟΕ ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ 70 -ΝΑΙ 70- ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ!!!

    Η ΔΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΧΩΡΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΔΙΔΕΙ ΠΛΑΣΤΑ.

    Η ΜΠΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κόλαση !!! Αυτό είναι το πόρισμα για τις εταιρίες της οικογένειας Παπακωνσταντίνου, που σε μία απο αυτές στο ΔΣ ηταν και η κ. Ασημίνα Παπακωνσταντίνου.
      Πλήρωναν ένσημα στο ΙΚΑ ? Το διαβασα και τρελλαθηκα. Τεράστια απάτη. Καλά λέει ο Πάγκαλος ότι μαζί τα φάγαμε αφού κανείς δεν μιλάει.
      Πως πήρε δουλεια απο το Δήμο η Βιλλα Ευγενία? Την πληρώθηκε? Πως αφου δεν έχει ενημερώτητα ΙΚΑ και ουτε της Εφορίας ?
      Ε μαλλον με πλαστές. Μέσα ΟΛΟΙ και αυτοι που τους δωσαν δουλειες στο Δήμο. Αφου ολοι τους ξέρουμε, εχουν δαγκώσει οποιον μιλαει Ελληνικα, έτσι δεν ειναι?

      Διαγραφή
  2. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΙΘΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΜΕΓΑΛΟ ΗΘΙΚΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΩΣ "ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ", ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ
    ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΑΞΗ.
    ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ
    ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ ΤΗ ΦΟΡΟΦΥΓΑ ΤΗΝ ΜΑΖΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΓΑΝ ΑΥΤΟΦΟΡΟ ΕΔΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ!!!
    ΤΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ''Η ΓΝΩΣΤΗ ΒΙΛΛΑ'' ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ. ΑΛΛΟΙ (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ) ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΕΥΡΩ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, ΤΟ ΙΚΑ Ή ΤΟ ΤΕΒΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΎΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η "ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ" ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να μας απαντήσει τωρα ο Δήμος Λοκρών με ποια κριτηρια έδωσε τη φιλοξενια των ξένων αποστολών το Μαίο 2012 στη Βίλλα Ευγενία και το βασικότερο, αν έχει πληρώσει για τη φιλοξενία των ξένων και τι παραστατικά προσκόμισε στο Δήμο η ιδοκτήτρια της ΓΝΩΣΤΗΣ ΒΙΛΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ (ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ) ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ. ΕΧΟΥΝ ΚΟΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ;

      Διαγραφή
  7. Το πόρισμα αφορα τη κατασακευαστικη ΘΕΜΕΛΙΟΣ ΛιΘΟΣ ΑΕ, τη ΕΚΤΕΤ ΑΕ συνεργάτη του ΘΕΜΕΛΙοΥ, την ΕΥΓΕΝΙΑ ΠΡΟΚΙΑ ως εργολάβο οικοδομών, την Βιλλα Ευγενια κλπ.
    Στη Θεμέλιος Λιθος υπαρχει τεραστια εισφοροδιαφυγη και φοροδιαφυγή, μετοχοι και στο ΔΣ ηταν ο Αθαν. Παπακωνσταντινου, η Ευγενία Προκια και η Ασημινα Παπακωνσταντινου.
    Σημερα η Θεμελιος Λίθος ΑΕ και η Ευγενία Προκια δεν μπορούν να πάρουν ενημεροτητα ΙΚΑ, ο Θεμέλιος από Απριλιο 2010 και η Προκια από το 2009.
    Το ΙΚΑ για να εξασφαλισει τις απαιτησεις τους εχει κατασχεσει 11 ακίνητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στο Επιμελητηριο Φθιωτιδας η Βιλλα.Ευγενια ειναι δηλωμενη σαν καφετερια και οχι σαν ξενοδοχειο η ενοικιαζομενα δωματια.
    Δημαρχε πριν δεν ηξερες, τωρα εμαθες, πες μας τι θα κανεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.